Winnerbäck

Hej!

Det är en sån underbar dag idag! vädret är helt underbart o jag sitter på webbdesigenen med Lars Winnerbäck i lurarna -- kan det bli bättre? Igår var det UF-mässa i Norrköping och för att slippa samhällen hängde vi på ekonomieleverna dit o ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det -- onödigt kanske... ;) haha fast Sandra o jag spånade vidare på våran idé om "Rent A Baby", det kommer ju bli en guldgruva ;) hahaha.

Sen jobbade jag lite på kvällen och jag sträckte axeln så nu har jag svinont, men jag ska inte klaga så länge solen inte gömmer sig bland molnen. Nää, nu ska jag kanske göra ngt, men jag skriver ett litet citat som ni kan fundera på;

"Igår kväll smide jag tusen planer - imorse gjorde jag som vanligt"

So long,

<3 Elin

I ♥ Åre

Nu kommer äntligen mina åre bilder! Saknar det som tusan... Helt klart bästa veckan på året hitills :)Enjoy :)


Stället vi bodde i, eller ja utsikten iaf ;) väldigt fint.


Hihihi den underbart söta tjej jag var kontakt person åt på lägret ;)


jossan och jag i backen, jätte tagg! Eller? ;)


Bild från toppen, ganska schnyggt ;)

 
jaså? jossan är tydligen med i skidlandslaget... Där ser man


Hahahaha detta är josan och jag kl: ett på natten påväg hem, doing the cage :D

Önskar jag kunde ladda upp alla bilder, men det orkar varken jag eller bloggen med ;)

♥ Sandra


Finding my neverland

har nyss sett på finding neverland med syster och mor, så fin! Handlar basiclly om att aldig vilja bli stor, att finnas förevigt enligt min mening i alla fall. Ni bara måste se den! Jag skulle ibland vilja va Peter Pan. ha ett eget litet magiskt land som jag bara kunde försvinna i. Jag tror alla har ett inom sig, men mer ett konkret ställe på riktigt lixom. Tänk att aldrig bli vuxen att leka och vaa ung för alltid! Haha vilken tanke va. Jag tror att alla vill vara som peter pan innerst inne. Inga bekymmer, lite som jag tänker mig himlen.

Annars har det vart en lugn fredag för ovanlighetens skull. Blir väl lite plugg, men bara softa vilket jag kan behöva nu. Men ett sista ord: bara flyg iväg till ett ställe där du bara är, precis som du vill vara :)
Love Sandra

RSS 2.0