Jullov!!!

Men hallå där ;)

Ja nu är det äntligen jullov för min del och jag tror aldrig jag har längtat till ngt lov så mkt som jag längtat till detta, det har varit så himla mycket nu i skolan på sistone och det är ett under att jag faktiskt ´fungerar normalt. Eller normalt och normalt; enligt facebook har jag den mentala åldern som en treåring. Det låter inte så positivt -- lr?.... ;) men nu kan jag i alla fall pusta ut (fast jag har lite läxor att göra ändå men det skiter jag i ;)

Men snart är den äntligen här, det vi alla har väntat på -- *trumvirvel tack* JULEN! jag tänker tillbaka på när man var liten och det enda jag tänkte på var hur underbar julen är, jag låg vaken om nätterna och drömde om julen och den blev alltid så mycket bättre än jag hade tänkt! Men nu är ingenting som det brukar längre, jag är inget barn längre och det är inte samma känsla jag får inför julen men det skulle vara så underbart att vara tre är som facebook säger att jag är ;) o bara se fram emot julen som ett litet barn igen.

Men nu väntar granen som ska kläs o lite annat mys,

Ha det glögg^^

<3 Elin


We are the world :)

We are the world, we are the children, we are the once who makes a brighter day so let's start giving. There's a choice we are making, we are saving our own lives. It's true we'll make a better day just you and me <3

Sitter och lyssnar på hope for haiti galan som var första february i år, där en massa kändisar spelade in we are the world till de i nöd.... Sååå underbart med kändisar och människor som bryr sig om människor i nöd på andra sidan jorden, sitter och gråter en skvätt. ÄLSKAR förövrigt Robert Pattinson som gav 11 miljoner dollar till hjälpen i Haiti, älskar alla som är osjälviska och ger pengar till behövande medmänniskor... Det får mig att vilja göra något gott för människor jag med! jag kanske iinte kan punga ut med 11 miljoner dollar, men man kan börja med att vara en god medmänniska och tänka på andra, kompisar, främlingar you name it!
Oj, vilket smörigt inlägg, men det skiter jag i... Världen skulle bli bättre med mer kärlek, vi kan börja här och nu :)

Dagens tack lista för osjälviskhet:
- Michael Jackson... Grundaren av we are the world, en underbar själ
- Rpattz för att han tänker mer på sjuka barn än en ferrari


Kärlek till er <3 haha pusssssss Sandra


Åh happy day..... lr? ;)

Nu är den här folks, trailern till Water for elaphants har kommit starring underbara robert pattinson ;) jag längtar till premiären av denna =D annars, andra saker som inte är så roliga är mina två prov imorgon - samhäll och natur, det är glädje! ;) lr?..... nee inte ngn bra dag idagm när jag för en gångs stund diskade för hand, så skar jag mig på den vassa kniven, jag menar hur är det möjligt att när man håller kniven typ en halv meter från kniven att den flyger tillbaka och gör ett hack? hm... nee nu ska jag nog fortsätta plugga så jag kan ngt till imorgon ;)

Ha det glögg, för snart är julen här o förresten såg att tvåan ska sända It's a wonderful life på annandagen , underbart! =D

<3 Elin

13? Lucia? Jaha!

Känner (igen) att jag måste uppdatera lite, vi har vart lite dåliga på det. Vi har bara haft så stört mycket att göra med plugg plugg och mera plugg.
Tänkte köra en dagens:

Dagens.......
Låt: I need someone, Joan jett and the blackhearts <3
Tanke: Det här med Lucia är ju egentligen ganska konstigt ;) hahaha
Bild: En såååå sexig bild på RPATTZ Oh my rob! Hahahaha
Kommentar: "QUEEN OF ROCK AND ROLL..HER VOICE IS
SEXY AS HELL...." Sant citat om Joan Jett ;)
Hörmör: Fnittrigt glad :D
Bästa: Övningskört
Sämsta: Matte B!!!!!!
Ser på: Mitt edwardte
Gjort:
Sovit som törnrosa i 100 år :PSweet!!!!

Hallå, hallå nu var det länge sen jag skrev o så mkt har hänt! Jag hade en underbar fördelsedag med många härliga paket och en härlig gåva från the Sandra i from av en cupcake o ett underbart födelsedagskort ;) det enda negativa med den födelsedagen var att jag slutade klockan 20 i fem o gick runt som en zombie resten av kvällen ;)

Det är så mkt plugg nuförtiden att jag inte har tid att tänka ngt annat än matte, samhäll mm, lr joo förresten; det gäller ju att prioritera lite o matte är ju inte min största prioretering precis ;)

Åhh jag höll ju på att glömma; på min födelsedag fick jag världens bästa present av min bror. Det var en Eclipsebox!!! =D åh jag är så glad över den. I boxen fanns bellas förlovnignsring, några vykort, en poster och of c, Filmen med det stora F:et innehållandes över 300 bonusmaterial =D gissa om jag pluggade ngt förra veckan ;)

Btw, idag är det prova på dag för niorna från nyhem, JÄTTEKUL ;) nee men prata om  hur skolan är, det fiunns ju inget roligare ;)

Ja men ha det glögg kära läsare^^

<3 ElinGoodbye England's Rose

Oj, nu vare ett tag sen Elin och jag skrev något, så vi får jag får väl uppdatera lite nue då :).... Det har hänt så sjukt mycket på sistone, både bra och dåliga saker... En mega bra sak var mitt lilla tal i skolan, var as orolig för det, men det kändes som en revansch.... Idag har jag annars varit i stan med från början Maia och Elin + sanni och sara lite från och till ;) det blev pakter, packet och mys i ett stressigt Norrköpings city. Efter det drog jag hem och åkte pulka i en mörk ekbacke med Fredrik och Jossan, snöigt, chokladigt och stjärnor ;)....

Annars så läste jag nyss en kär väns blogg, nämligen Amandas och hon hade skrivit ett fint inlägg som hette bästa vän. jag blev då inspirerad av det p.g.a ett samtal jag och Elin hade om det i går (?) tror jag. Vi kom fram till att uttrycket "bästa vän" är lite skumt att säga om bara en person. Det är som att säga; hon där är min bästa vän, hon är en bättre vän än du! Vilket jag tycker är taskigt...Ett uttryck man kan använda istället är "nära vän", det blir inte lika konstigt mot de andra i omgivningen ;) en tanke bara....

Lyssnar på en soft låt som heter Candle in the wind (England's Rose) som Elton John sjöng på Prinsessans Dianas begravning 1997.... Den är så fin, den beskriver henne på ett sådant talande och kärleksfullt sätt ;)" And it seems to me, ou lived your life like a candle in the wind.
Never fading with the sunset when rain set in."
RSS 2.0